Vermageren

Vermageren - Gezond gewicht - Virtuele maagband


Op een gezonde, veilige en snelle manier vermageren. Gezond gewicht bereiken en behouden.

Zonder dieet!


Gezonde relatie met jezelf, jouw lichaam en voedsel

Mind-Body aanpakGebruik makend van Hypno-acupunctuur.

De basis hier is acupunctuur, die aangevuld wordt met een extra component van hypnose. Om zo te werken op zowel je lichaam als je gewoontes, overtuigingen, emo-eten, stress-eten, ... .

Een veilig alternatief voor een maagbandoperatie.


Obesitas is een levensbedreigende aandoening die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit. Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen.


Sommige mensen beslissen daarom om een maagbandoperatie te ondergaan. Door de maag operatief te verkleinen, wordt overeten niet langer mogelijk. Maar aan deze operatie zijn veel risico's verbonden. En de onderliggende redenen van verkeerde eetgewoontes worden niet aangepakt.


Dankzij de kracht van 'Echte Hypnose', is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is.

ZONDER alle gevaren van een operatie EN de onderliggende redenen worden aangepakt.Waarom kiezen voor dit programma?


Met deze virtuele maagband kan u snel en gezond afvallen, zonder de risico’s van een operatie en de daarbij horende complicaties. Er is dus geen herstelperiode nodig en er zijn geen littekens, zoals bij een operatie.

Na  een maagband operatie wordt het gedrag van de mensen niet aangepakt, waardoor het eet- en bewegingsgedrag niet verandert, wat wel zo is bij de virtuele maagband.


Heel veel mensen zijn op dieet en hebben al verschillende diëten geprobeerd. Met deze diëten worden vaak veel kilo's verloren, maar wanneer men stopt, neemt het gewicht terug toe. Vaak is dit zelfs nog meer dan ervoor. Het typische jojo-effect, wat schadelijk is voor de gezondheid.

Bewust op dieet gaan en jezelf bewust dingen ontzeggen, calorieën of punten tellen, zorgen ervoor dat je geest geprogrammeerd wordt om aan eten te denken en daar dus continu mee bezig zal zijn. 


Er wordt gewerkt aan de redenen waarom je meer gaat eten of waarom je niet kan vermageren.


Na jarenlang jojo'en en diëten heeft je lichaam vaak afgezien.

Via acupunctuur gaan we het lichaam terug in balans brengen, waardoor het vermageren sneller zal gaan.

Niet alleen gaat het vermageren sneller, maar je zal je ook beter in je vel voelen. De hormoonbalans zal ook herstellen. Waardoor:

- je (te grote) hongergevoel gaat afnemen en je gezondere porties gaat eten.

- Je voldaan gevoel duidelijker zal worden

- Je je beter in je vel voelt

- Je minder een opgeblazen gevoel hebt

- ...


Dit programma is GEEN dieet!

Met dit programma wordt het onderbewustzijn aangesproken om veranderingen aan te brengen die nodig zijn om op een snelle en gezonde manier gewicht te verliezen. 


Uw onderbewustzijn kent het verschil niet tussen wat echt is en wat u zich inbeeldt, dus het zal de ‘maagband’ voor waar aannemen, waardoor uw lichaam zich ook zo gaat gedragen.

Met de virtuele maagband mag u nog alles eten. U hoeft zichzelf geen dingen te ontzeggen. Bewuster eten en kleinere porties, leiden tot gewichtsverlies. Het is geweten dat minder eten en meer sporten zal leiden tot gewichtsverlies en tot een gezonder en fitter lichaam. Dit zal uw gezondheid bevorderen. Dit programma spreekt het onderbewustzijn aan en zorgt ervoor dat uw gedrag vanzelf verandert, waardoor u nieuwe gewoontes aanleert. U zal bewust eten en in staat zijn om te luisteren naar uw maag. 


Dit is een speciaal programma van 2 snel op elkaar volgende sessies en 2 sessies die daarna gespreid worden over een langere periode, om zo te kunnen blijven inspelen op uw eetgewoontes.

Er wordt een audio-hypnose meegegeven als ondersteuning. Wanneer u deze dagelijks beluistert, zal het onderbewustzijn er iedere dag aan herinnerd worden om de nodige veranderingen te maken. Dit zal voor een blijvend resultaat zorgen.