Over mezelf

Lore Deviaene

 

HYPNOCOACH • COACH EN TRAINER LICHAAMSTAAL

 

 

Ik ben Lore Deviaene, kinesitherapeut  van opleiding (Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in inwendige aandoeningen, Ugent). Ik heb voor deze opleiding gekozen om mensen te kunnen helpen en begeleiden in hun genezings- en revalidatieproces. Ik ben gespecialiseerd in inwendige aandoeningen: alles wat te maken heeft met longen, hart, diabetes, obesitas, … .

 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de mens in zijn geheel: zowel geest als lichaam. Vandaar dat mijn interesse werd gewekt door hypnose en lichaamstaal.

 

Hypnose is geen slaap en je hebt nog steeds alle controle. In hypnose maak je gebruik van de kracht van jouw geest en verbeelding. Ieder van ons kan zich dingen inbeelden en als er een conflict is tussen verbeelding en realiteit, dan zal de verbeelding altijd de bovenhand halen. Daardoor is hypose zo sterk en kan je hiermee fantastische veranderingen teweeg brengen in jouw leven, zowel op emotioneel, mentaal als fysiek niveau.

Ik vind het heel fascinerend dat je met de kracht van jouw geest zoveel kan bereiken. En ieder van ons kan dit, want iedereen kan visualiseren.

 

Coaching en training in lichaamstaal spreken mij enorm aan en vind ik zeer boeiend.

Door te werken aan jouw eigen lichaamstaal en rekening te houden met de lichaamstaal van anderen, kan je zoveel bereiken.

Het is bewezen dat jouw emotionele intelligentie tot 10% kan stijgen en dat verkoopscijfers met 20% omhoog gaan door rekening te houden met de lichaamstaal.

Door in de coachingsessies en/of de trainingen een beter beeld te krijgen van jouw eigen lichaamstaal en de reactie hierop van anderen, krijg je zoveel nieuwe inzichten, die je op ieder moment in jouw leven kan inzetten en gebruiken.

 

Ik ben momenteel ook bezig met een opleiding acupunctuur. De combinatie van de Westerse en Chinese geneeskunde zal mij in staat stellen om het lichaam op een unieke manier te bekijken, te begrijpen en te behandelen.

 

 

Lore Deviaene

 

COACH EN TRAINER LICHAAMSTAAL

HYPNOCOACH

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Disclaimer: Ik ben geen arts, psycholoog of psychiater. Ik verricht geen medische diensten, stel geen medische diagnose, schrijf geen medicijnen voor en zal ook nooit aanraden te stoppen met medicatie. Hypnose mag niet beschouwd worden als vervanging van noodzakelijke medische zorgen. Raadpleeg altijd eerst uw arts.

Alle resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.